Inspiration & nyheter inom nätverk

Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom nätverk och säkerhet.

Nyhet! Förbättra luftkvaliteten på jobbet med Meraki MT15-sensorer

Trötthet, kliande ögon, huvudvärk, koncentrationssvårigheter och nedsatt kognitiv förmåga kan vara tecken på dålig luftkvalitet på jobbet.

Nyligen lanserade Cisco Meraki sina MT15-sensorer, som effektivt övervakar luftkvaliteten i exempelvis klassrum och kontorsmiljöer.
– Ett enkelt sätt att öka effektiviteten och skapa en sund arbetsmiljö där alla mår bra, säger Fredrik Sandberg från QLS.

Luftkvaliteten inomhus blir allt viktigare för skolor, företag och andra organisationer som strävar efter att erbjuda hälsosamma och bekväma arbetsmiljöer. De nya sensorerna från Cisco Meraki MT15 är av hög kvalitet och erbjuder koldioxidövervakning, vilket bidrar till att bibehålla produktiviteten på en hög nivå.

– Innan du väljer ett mötesrum kan du enkelt jämföra luftkvaliteten i olika rum och göra ett medvetet val. Sensorerna övervakar bland annat CO2, temperatur, luftfuktighet och omgivningsljud. De har även en visuell LED-indikator som ger information om luftkvaliteten till personerna i rummet. Tidigare lösningar har varit komplicerade att installera och svåra att använda. Vi är därför glada över att kunna erbjuda MT15-sensorerna som är stilrena, användarvänliga och enkla att installera, säger Fredrik.

Meraki MT15

MT15 kan installeras i alla typer av utrymmen men kommer särskilt till sin rätt för att övervaka luftkvaliteten i klassrum och kontorsmiljöer, där studenter och anställda tillbringar en stor del av sin tid med uppgifter som kräver kognitiv ansträngning.

Låter det intressant? Kontakta oss på QLS så berättar vi mer!

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.