Inspiration & nyheter inom nätverk

Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom nätverk och säkerhet.

Nyhet! Skydda er verksamhet från avancerade e-postattacker

IT-attacker via mail blir allt mer avancerade och kan orsaka enormt stor skada på er verksamhet. Ciscos nya lösning Email Threat Defense (ETD) är fullt integrerat med Microsoft 365/O365 och används som ett extra skyddslager. Resultaten vi sett är en helt överlägsen hotintelligens!

Just nu kör vi en kampanj där alla som vill har möjlighet att testa kostnadsfritt i 21 dagar. Det är busenkelt att komma igång – så frågan är om ni vågar vänta…?

Email Threat Defense blir som ett extra skyddslager för att se över alla inkommande, utkommande och interna mailflöden.

– Det är trots allt så att över 90 procent av alla phising-attacker startar med ett mail och är fortfarande ohotad som den huvudsakliga attackvektorn in i en organisation. Just därför kan det vara klokt att lägga i en extra växel på just säkerheten här. ETS är dessutom otroligt enkelt att komma igång med – på bara fem minuter kan ni förbättra Microsofts e-postskydd utan att förändra era trafikflöden, säger Sebastian Brofjärd från QLS.

Känner du till greymail?
Greymail är e-post som kontakter har valt att ta emot, men som de aldrig öppnar eller klickar på. Dessa typ av mail utgör cirka 20 procent av alla organisationens mail, och ju högre position man har i organisationen – ju fler greymails får man ofta. Detta tar oerhört mycket kraft och tid – tid som kostar pengar.

– Med ETD kan man se varför ett meddelande blir klassificerat som ett hot och vem som är utsatt och därmed direkt ta action mot specifika meddelanden genom att flytta eller ta bort dem direkt ur inkorgen. Genom AI och machine learning lär den sig vilka typer av mail organisationen inte vill ha och den förhindrar och klassificerar inte bara konkreta hot – utan även spam, reklam och annat som upptar tid, energi och plats i de anställdas inkorgar, berättar Sebastian.

Mailsäkerhet är viktigt
Email Threat Defense  är en kostnadseffektiv och molnbaserad lösning som är mindre kostsam och betydligt  mer skalbar jämfört med lokal infrastruktur.

Säkra mailflöden är viktigare än någonsin och därför kör vi på QLS just nu en kampanj där ni får chansen att testa Email Threat Defense kostnadsfritt – vi hjälper såklart till med implementationen.

Kontakta oss så berättar vi mer >>>

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.