Konsult inom nätverk - gör det svåra enkelt

Inom nätverkskommunikation och IT-säkerhet har vi lång erfarenhet och specialistkompetens. Har ni behov av en konsult inom nätverk och säkerhet har ni kommit rätt.

Konsult med nätverks- och säkerhetsexpertis

De flesta IT-organisationer hamnar förr eller senare i en situation där paniken knackar på dörren.

Kanske har du som nätverksansvarig bytt ut en switch och plötsligt fungerar inte nätverket. Eller erbjuder det trådlösa nätverket ingen täckning men det är oklart hur du ska göra för att felsöka och isolera problemet? Fortsätter kontrollpanelen spotta ur sig felrapporter utan att det framgår vad som behöver åtgärdas? Eller ska två kontor kopplas samman men du är osäker på hur nätverket ska designas för att fungera optimalt?

Ibland behövs helt enkelt extern expertis för att knäcka de svåraste nötterna för din IT-miljö – utan att de får påverka verksamheten och organisationens medarbetare. Och många gånger behövs hjälpen här och nu – helst utan krångliga serviceavtal.

Konsult nätverk - rätt expertis när och där det behövs

Vi på QLS quality solutions har mer än 100 års samlad erfarenhet av att hantera kritiska IT- incidenter och adressera de tuffaste designutmaningarna. I vår tjänst Expertkonsulting får du tillgång till hela vår kompetens i form av seniora IT-konsulter som står redo att fixa problemet och hantera situationen.

Funktionsspecialister

Vi är alla specialister på en viss funktion i IT-miljön såsom nätverksarkitektur, brandväggar, säkerhet eller trådlösa nät – inte en specifik produkt. Bred kunskap gör att vi kan hjälpa dig med bredare lösningar.

Betala bara för det du får

Du kan anlita oss direkt utan att ha ett löpande serviceavtal med QLS. Vi debiterar dig bara för jobbet vi utför och hjälpen du får.

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.