Inspiration & nyheter inom nätverk

Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom nätverk och säkerhet.

Få full insyn och kontroll med Cisco ThousandEyes

I dagens digitala värld är effektiv felsökning avgörande för att säkerställa driften av kritiska system och tjänster.
När tekniska problem uppstår kan det vara både tidskrävande och kostsamt att avgöra vad som gått fel och vem som är ansvarig. Kanske känns det bekant?
Med Cisco ThousandEyes får du en komplett översikt över din IT-infrastruktur och kan snabbt identifiera problem som påverkar prestanda – oavsett om det handlar om applikationer, nätverk eller externa molntjänster.

En av de största fördelarna med ThousandEyes är möjligheten att minska den tid det tar att felsöka och lösa problem. I stället för att vänta på att externa leverantörer ska granska anslutningar eller applikationer kan du med hjälp av plattformen identifiera roten till problemet på bara några minuter.

För företag som är beroende av stabila tjänster, exempelvis kapitalförvaltare eller e-handelsföretag, kan varje minut av driftstopp innebära stora förluster. Genom att snabbt lokalisera problemen kan du agera direkt och drämed minimera kostnaderna.

Sebastian Brofjärd, Account Manager på QLS, betonar vikten av att ha en lösning som ger full insyn:

– Med Cisco ThousandEyes kan vi se hela vägen från användaren till tjänstens leveranspunkt, vilket gör det möjligt att snabbt identifiera vad som orsakar problem, även i system vi inte kontrollerar själva. Det här sparar inte bara tid, utan också pengar för våra kunder.

Total kontroll över komplexa IT-miljöer
ThousandEyes ger en detaljerad insyn i hela nätverksmiljön, inklusive molntjänster, applikationer och anslutningar till internet. Denna 360-graders översikt innebär att du inte längre behöver gissa var problemen finns.

Plattformen kan analysera trafik från användarens enhet hela vägen till servern och tillbaka, och genom att visualisera data på ett lättförståeligt sätt ger den en tydlig bild av vad som behöver åtgärdas.

Redo att förbättra din IT-infrastruktur?
Vi på QLS finns  här för att hjälpa dig att implementera och dra nytta av Cisco ThousandEyes. Med snabb installation och integration i befintliga Cisco-miljöer kan du komma igång med att felsöka och förbättra användarupplevelsen på bara några timmar.

 

Vill du veta mer om hur ThousandEyes kan göra skillnad för din verksamhet? Kontakta oss idag!

Fler nyheter

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.