Inspiration & nyheter inom nätverk

Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom nätverk och säkerhet.

Hållbar digitalisering med QLS och Cisco

Visste du att vi på QLS har fått Ciscos certifiering Environmental Sustainability Specialization? Nu ser vi fram emot att bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder att minska sina utsläpp. Tillsammans mot en hållbar framtid!

I många år har Cisco engagerat sig i en framtid präglad av hållbarhet. Inte minst genom att underlätta och stötta hybridarbete – här har de verkligen spelat en avgörande roll och varit en viktig partner för många företag. Samtidigt arbetar de aktivt för att minska sina egna utsläpp – bland annat genom att hantera avfall och kontinuerligt utveckla energieffektiva produkter.

Cisco har åtagit sig att gå från en linjär ekonomi, där produkter används och sedan kastas, till en cirkulär ekonomi som bättre utnyttjar våra begränsade naturresurser. Man har satt upp ambitiösa mål och åtagit sig nödvändiga resurser för att göra meningsfulla framsteg när det gäller att minska allas vår miljöpåverkan och påskynda våra bidrag till en cirkulär ekonomi.

Så kan vi på QLS hjälpa er att bli mer hållbara
Har du redan börjat ersätta resor med videomöten? Toppen – men det finns ännu mer vi kan göra för att minska er klimatpåverkan. Med certifieringen Environmental Sustainability Specialization hjälper vi alla våra kunder att ta del av Ciscos Takeback-program.

När ni uppgraderar er och köper nytt ser vi till att gammal hårdvara skickas till Cisco, oavsett tillverkare, på ett enkelt och smidigt sätt utan kostnad. Sedan gås utrustningen igenom och kan antingen återtillverkas, återvinnas eller kasseras på ett säkert sätt. Dessutom får ni en bättre rabatt hos oss. Win-win för alla!

Vill du veta mer om vår certifiering och hur vi kan hjälpa er med hållbar digitalisering?
Kontakta oss här >>>

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.