Kunder & Projekt

Ta del av våra kunders berättelser! Få inspiration och läs om hur hur vi skapat olika lösningar åt dem. Möjligheterna är oändliga!

Nätverk som tjänst till Göteborgs främsta tech hubb

QLS har levererat nätverk som tjänst – en fullt automatiserad och driftad nätverkslösning, till Walborg Ventures, ett co-working företag som fokuserar på att tillhandahålla kreativa och arbetsvänliga miljöer för innovativa teknikföretag.

Lösningen är baserad på Cisco Meraki-produkter och uppfyller alla krav på prestanda, funktionalitet och tillgänglighet som många av Walborg Ventures teknikintensiva kunder ställer.
– Vi är mycket glada över att ha blivit valda av Walborg Ventures som deras infrastrukturpartner. Vårt team arbetade flitigt för att leverera en tillförlitlig och kostnadseffektiv lösning som överträffar förväntningarna säger Fredrik Sandberg från QLS.

Lösningen från QLS omfattar switchar, trådlösa accesspunkter och brandväggar från Cisco Meraki. Alla enheter hanteras med en molnbaserad instrumentpanel som ger insyn i hela nätverket.

Dessutom är hela lösningen automatiserad med QLS egenutvecklade molnplattform som kontinuerligt tillhandahåller information, analyser och löpande optimerar nätverket för att snabbt kunna åtgärda eventuella fel och problem innan de påverkar användarna.

Jens Östgaard, VD och delägare i Walborg Ventures.

”QLS överträffade våra förväntningar”

Walborg Ventures VD Jens Östgaard är mycket nöjd med resultatet av projektet:
– Vi behövde en erfaren partner som kunde leverera en tillförlitlig nätverkslösning för våra kunder och QLS uppfyllde inte bara våra behov utan överträffade dem även när det gäller kvalitet och kostnad, säger han.

Med denna nya nätverkslösning på plats kan Walborg Ventures nu erbjuda sina kunder en ännu högre servicenivå samtidigt som kostnaderna hålls nere. Detta kommer att hjälpa dem att förbli konkurrenskraftiga i dagens ständigt föränderliga tekniklandskap.

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.