Inspiration & nyheter inom nätverk

Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom nätverk och säkerhet.

Maximalt värde av din IT säkerhets budget

Så får du ut maximalt värde av din budget för IT-säkerhet

IT-säkerhet är en ständigt aktuell fråga för allt ifrån individer till företag, organisationer och offentlig sektor, och vi läser nästan dagligen om attacker som riskerar att slå undan benen för allt fler. 
Som företagare behöver du fundera på vad det är som hindrar dig från att ha ett bra säkerhetsskydd, och hur du maximerar värdet av den budget som finns.

– En genomarbetad plan för företagets IT-säkerhet är grunden för att kunna skydda företagets data och applikationer från ransomware-attacker, phising eller att utomstående på annat sätt kommer över eller skadar företagets information. Vi på QLS är experter på att anpassa IT-säkerhet efter ditt företags unika behov, säger Sebastian Brofjärd från QLS.

Det finns uppenbarligen både insikter och stor oro kring riskerna med cyberattacker. Frågan är hur man ska tänka för att få ut maximalt av den budget som är satt för IT-säkerhet?

– Vi rekommenderar verkligen att börja i rätt ände genom att minimera de hot som är allvarligast för er specifika verksamhet. Sedan – inte minst – se till att de säkerhetsfunktioner som redan finns är rätt konfigurerade och används på rätt sätt. På så vis maximerar man effekten av investeringen, fortsätter Sebastian.

IT-säkerhet är en affärskritisk fråga och bör verkligen hanteras som en investering för att minska risken att åka ut för enkla till mer avancerade attacker eller dataintrång.

Vill du veta mer? Vi på QLS kan hjälpa er med en proaktiv säkerhetsstrategi och maximera värdet av er budget för IT-säkerhet. Vi kan också utbilda alla medarbetare i företaget i vilket ansvar de har i säkerhetsarbetet, med möjlighet att mäta utvecklingen över tid. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.