QLS - möt vårt erfarna team

Vi på QLS är ett engagerat team med lång erfarenhet som älskar att hitta rätt lösningar som sparar både tid och pengar. En nära och personlig kontakt med våra kunder är för oss en självklarhet!

Erik Gunnarsson

Erik: Kompetent problemlösare med gedigen erfarenhet

För många av QLS kunder är Erik Gunnarsson, vår ”Wireless Expert”, ett bekant ansikte och röst. Erik har arbetat hos oss i 12 år och är numera även delägare. Han är en utomordentlig problemlösare med omfattande kompetens och lång erfarenhet.

Ett imponerande exempel på Eriks kompetens är hans CWNE-certifiering. CWNE är en produktoberoende Wi-Fi-certifiering på expertnivå, som endast några få i världen har uppnått. För att få denna certifiering krävs rekommendationer från branschen samt genomgång av flera utbildningar inom säkerhet, analys och design. Dessutom har Erik bland annat även en Ekahau-certifiering och är en certifierad Cisco Meraki Master.

– Det innebär att jag sitter med som rådgivare åt Cisco, nu senast var vi i London. Det är en inspirerande roll då man har möjlighet att vara med att påverka och framtidsspana, säger han.

Tre andra fina certifieringar som Erik kan lägga till på listan är Cisco CCNP Security, Cisco Meraki CMSS och ITIL 4.

Delägare och ansvarig för hela kedjan
Sedan några år tillbaka är Erik delägare i QLS och har ett övergripande ansvar för många av våra kunder.

– Jag har ofta en projektledarroll och stöttar våra juniora tekniker. Mina dagar går mycket ut på att utvärdera olika lösningar och se till helheten för kunden. Jag ser verkligen utmaningar som pussel och drivs av att lösa komplexa problem.

Erik har bred erfarenhet av att implementera trådlösa nätverk i olika miljöer, såsom självgående robotar eller stora kontorslandskap. Han utvecklar också skript för att automatisera processer mellan olika enheter.

– Det är otroligt givande och något som jag verkligen brinner för. Många kunder väljer ’Nätverk som tjänst’, vilket innebär att de får allt de behöver för ett säkert och funktionellt nätverk för hela organisationen. Med Cisco Meraki blir det särskilt smidigt eftersom allt finns samlat inom samma produktportfölj. Det är särskilt fördelaktigt när vi arbetar med kunder över hela världen och behöver hantera nätverken på distans.

Slutligen, vad ser du som QLS främsta styrka?
– Att vi är ett innovativt bolag där varje affär är lika viktig för oss. Vi följer våra projekt noggrant och engagerar oss personligen. Jag tror att det märks och uppskattas av våra kunder!

FAKTA om ERIK:
Ålder: 38 år.
Familj: Fru och två barn.
Intressen: Är hobbylantbrukare, driver ”Eriksgården” i Veddige med både lamm och hästar. Spelar också innebandy.
Gör helst en ledig dag: Är hemma på gården och grejar.

Vill du också bli en superhjälte inom nätverk och säkerhet?

Vi på QLS älskar att ligga i teknisk framkant och hitta rätt lösningar åt våra kunder. Tillsammans driver vi digitaliseringen framåt, till den absolut högsta nivån. Dessutom gillar vi att ha kul på jobbet! Häng med på en spännande resa och bli en superhjälte inom nätverk och säkerhet, du också!

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.