QLS - möt vårt erfarna team

Vi på QLS är ett engagerat team med lång erfarenhet som älskar att hitta rätt lösningar som sparar både tid och pengar. En nära och personlig kontakt med våra kunder är för oss en självklarhet!

Oscar: ”Erfarenhet och innovation – det är QLS för mig”

Vår nätverkstekniker Oscar Bengtsson har en ansvarsfull och viktig roll här på QLS. Han syr ihop de mest avancerade nätverks- och säkerhetslösningarna och ser till att ha en nära relation med våra kunder.

Enligt Oscar är det absolut bästa med hans arbete den stora variationen.

– Ibland är jag ute hos kund och installerar produkter, andra dagar arbetar jag med felsökning eller finns tillgänglig som stöd åt våra juniora tekniker. Det händer också att jag håller utbildningar i nätverkskommunikation ute hos kund, berättar Oscar – som arbetat hos QLS i nästan två år.

Oscar är utbildad nätverkstekniker via Högskolan Väst och har använt utbildningsmaterial från Ciscos akademi.

– För mig är Cisco nummer ett och jag kan lätt förstå varför de rankas som en av de bästa i världen när det gäller säkerhets- och nätverksutrustning. De tillhandahåller imponerande och omfattande produktportfölj som täcker ett brett spektrum av nätverkslösningar och avancerade säkerhetslösningar, vilket gör det möjligt för företag i alla storlekar att bygga och underhålla robusta och säkra nätverksmiljöer. Cisco är också ledande inom trådlösa nätverk och molnbaserade tjänster, vilket ger kunderna flexibilitet och skalbarhet. Cisco’s produktportfölj utmärker sig genom sin variation och förmåga att möta de mest krävande behov inom nätverksteknik, säkerhet och samarbete, säger Oscar och fortsätter:

– Det är väldigt lätt att presentera en smidig helhetslösning för våra kunder där allt kan integreras. Det blir användarvänligt och betydligt enklare när man exempelvis ska felsöka och snabbt kan hitta rotproblemet. Det sparar mycket tid och energi!

Just nu märker Oscar av ett ökat tryck på sårbarhetsanalyser och att allt fler sätter IT-säkerhet högt upp på agendan.

– Det är betydligt lättare att prata säkerhet med kunderna idag. Man förstår att det finns ett större intresse och förståelse från ledningshåll – hur affärskritiskt det kan vara att låta bli.

Viktigt att vara metodisk och lösningsorienterad

I sin roll som nätverkstekniker är det viktigt för Oscar att ha ett metodiskt och lösningsorienterat arbetssätt.

– Det gäller att lösa saker steg för steg och att inte stressa upp sig. Jag har mycket direktkontakt med QLS kunder och jag tror många verkligen uppskattar att vi arbetar så personligt – vi är aldrig mer än ett samtal bort, säger Oscar och pratar också om vad han anser vara QLS främsta styrkor:

– Utan tvekan handlar det om den oerhört långa erfarenheten som finns i bolaget i kombination med innovativa lösningar. Vi är alltid tidiga med nya produkter och testar mycket spännande teknik. Det gör förstås mitt arbete extra inspirerande och tillför stort mervärde för våra kunder, avslutar Oscar.

————————————

FAKTA om OSCAR
Ålder: 33 år
Familj: Sambo, ett barn och ett till på väg
Intressen: Nätverk (har ett litet hemmalabb), vara med familjen och idrott – är idrottsledare inom hockey
Gör helst en ledig dag: Tar en promenad i skogen tillsammans med familjen och spelar en tv-spelsmatch mot sambon (där jag oftast får känna mig besegrad!)

 

Vill du också bli en superhjälte inom nätverk och säkerhet?

Vi på QLS älskar att ligga i teknisk framkant och hitta rätt lösningar åt våra kunder. Tillsammans driver vi digitaliseringen framåt, till den absolut högsta nivån. Dessutom gillar vi att ha kul på jobbet! Häng med på en spännande resa och bli en superhjälte inom nätverk och säkerhet, du också!

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.